Heb je een vraag?

Leukste banen

Bij pluimveeslachterij GPS in Nunspeet liggen de salarissen fors boven het gemiddelde- niet zo gek dus dat die vacatures algauw vervuld zijn.
Nestlé in Nunspeet maakt ondermeer babyvoeding en heeft in de zomermaanden tientallen jongeren in dienst om werknemers te vervangen die op vakantie zijn.
Ook werken in de zorg is geliefd. Bij de zorgcentra Het Nieuwe Feithenhof, Mariposa, De Bunterhoek en Het Kodal in Elburg, 't Harde en Nunspeet gaan tientallen jongeren aan de slag. Zij 'ondersteunen de dagelijkse zorg aan de ouderen', zoals dat heet. Daarnaast is werken bij thuiszorgcentrales in trek. Vooral vanwege de flexibele werktijden. Veelal gaat het om schoonmaakwerk. Het salaris is niet onaardig: een 16-jarige verdient bijna 6 euro per uur, een 20-jarige ruim een tientje.

Bij ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk doen deze zomer 22 jongeren vakantiewerk. De meeste (17) nemen de zwabber ter hand en zitten in de schoonmaakploeg. Een is aangenomen in het personeelsrestaurant en nog eens vier gaan daadwerkelijk de afdeling op als verpleger of verpleegster.
Ook gemeenten huren vakantiekrachten in. Op de afdeling gaat het meestal om stagiaires die nog een paar weken aan hun periode vastplakken. En best bijzonder: de brandweer in Elburg heeft drie vakantiekrachten ingehuurd die klusjes gaan uitvoeren die zijn blijven liggen in het afgelopen jaren.

Blijven uiteraard de supermarkten over als voor de hand liggende plek om een job te scoren.

Kijk voor andere baantjes op www.uitzendbureau.nlHeb je een vraag